Apiterapija

Apiterapija kao grana prirodne medicine stara je koliko i čovječanstvo, a primjena pčelinjih proizvoda u cilju očuvanja zdravlja ili kao terapija za liječenje različitih bolesti danas je podržana i saznanjima suvremene medicine. Tehnološka dostignuća i razvoj modernih istraživačkih metoda omogućila su znanstvenicima da identificiraju preko 300 različitih sastojaka pčelinjih proizvoda i utvrde njihova farmakološka svojstava. Više o aktivnim komponentama pčelinjih proizvoda možete pronaći u našem EDUKATIVNOM KUTKU.

Apiterapija je na hrvatskim prostorima prisutna još od 12. stoljeća. Posljednjih gotovo 60 godina obitelj Petrović čini dio te povijesti izradom pripravaka na bazi pčelinjih produkata provjerene i kontrolirane kvalitete i zajamčeno hrvatskog porijekla. U maloj obiteljskoj manufakturi stvorena je paleta ljekovitih i kozmetičkih proizvoda čiji se sastav neprekidno usavršava.

Tako je treća generacija obitelji Petrović nedavno proizvode, koji su do tada sadržavali isključivo pčelinje proizvode, oplemenila eteričnim uljima i biljnim ekstraktima. Sinergijom sastojaka novi pripravci postaju još djelotvorniji, s ciljano odabranim aktivnim tvarima koje su znanstveno dokazano djelotvorne za određene tegobe.

Apicomplex Petrović s vitaminom C – za imunitet
Apivital Plus vitamin C – za imunitet
Melbrosan s timjanom i jaglacem za dišne putove – Melbrosan
  Med s kaduljom i mentom za grlo – Laringomed
Med Petrović s trpucem i crnim sljezom – Pulmomed
Apial Petrović
Med s dodatkom propolisa – Api dodatak
Med s dodatkom propolisa Plus – Api dodatak Plus
Uro tinktura
Tinktura od propolisa
Med sa sikavicom i artičokom za jetru – Medimarin
Med sa sladićem, mentom i kamilicom za želudac – Ulkomed
Med s matičnjakom i valerijanom za smirenje – Medisan
Med s koprivom  vrbovicom za prostatu – Prostamel
Anemomed s koprivom i kupinom
Krema Apisan – žuta
Krema Apisan – Smeđa
Smart Bee for Kids
Bee 4 Energy