O Nama

U tradiciji dugoj skoro 60 godina, treća generacija naše obitelji u proizvodnji i preradi pčelinjih produkata siguran su dokaz naše kvalitete. Dobro došli na naše stranice sa željom obostrane suradnje i zadovoljstva.

Radovan Petrović – strastveni pčelar, začetnik apiterapije na ovim prostorima i osnivač Pčelarske Centrale, osmislio je većinu naših proizvoda.

Nekoliko generacija naših vjernih kupaca dokaz su njihove učinkovitosti. Naše proizvode možete naći u gotovo svim ljekarnama i biljnim drogerijama diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Proizvodnja se odvija u moderno uređenom prostoru i pod kontrolom je Ministarstva poljoprivrede i Zavoda za javno zdravstvo.

Naše besplatno savjetovalište, kao i kontakt brojevi telefona na usluzi su našim kupcima s ciljem što boljeg odabira proizvoda koji odgovara upravo Vašim potrebama.

Koristimo isključivo hrvatski med, propolis, cvjetni prah, vosak i matičnu mliječ, a u Gastro medovima voće, povrće, začinsko bilje i sireve najbolje kvalitete. Svi naši proizvodi su 100% prirodni, bez aditiva, konzervansa i sličnih sintetskih dodataka.