Politika kvalitete

U tradiciji dugoj skoro 60 godina, treća generacija naše obitelji u proizvodnji i preradi pčelinjih produkata siguran su dokaz naše kvalitete.
Radovan Petrović – strastveni pčelar, začetnik apiterapije na ovim prostorima i osnivač Pčelarske Centrale, osmislio je većinu naših proizvoda. Nekoliko generacija naših vjernih kupaca dokaz su njihove učinkovitosti.
Koristimo isključivo hrvatski med, propolis, cvjetni prah, vosak i matičnu mliječ najbolje kvalitete. Svi naši proizvodi su potpuno prirodni, bez aditiva, konzervansa i sličnih sintetskih dodataka dok je proizvodnja potpuno ekološka. Pridržavamo se svih zakonskih odredbi.
Kontinuirano provođenje i unapređenje našeg poslovanja kroz integrirani sustav upravljanja kvalitetom, sigurnosti hrane i zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu, prema zahtjevima normi ISO 9001, ISO 22000 i specifikaciji OHSAS 18001 temelj su i garancija zadovoljstva našeg kupca, radnika, posjetitelja, dobavljača, vlasnika te šire društvene zajednice.
Sigurnost svakog radnika, posjetitelja i sredstava rada, stalna je briga svih radnika.
Politika kvalitete, sigurnosti hrane, zaštite zdravlja i sigurnosti na radu temeljni je dokument i sastavni dio Priručnika sustava upravljanja, u skladu je sa svim ostalim dokumentima obrta “Radovan Petrović”, a zadaća je svih radnika da se pridržavaju zakonskih propisa i internih uputa, svatko u svojem djelokrugu rada.
Politika kvalitete se javno obznanjuje, kako bi sve zainteresirane strane znale stavove Vlasnice, a radnici mogli aktivno sudjelovati u njenom ostvarivanju.

 

Vlasnica obrta:
Snježana Mašović, dipl.ecc.
Velika Gorica,10.prosinca, 2015. godine